2022. május 31., 18:08
Felhívjuk az Olvasó figyelmét, hogy ez a cikk több, mint 2 éve jelent meg, ezért elavult információkat tartalmazhat.

A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnmegelőzési Osztálya és a Szentendrei Rendőrkapitányság „Kő-hegyi juniális a bűnmegelőzés jegyében” címmel rendezvényt szervez, mellyel a kiemelt kockázatú áldozati csoportra, a kiskorúakra, a szentendrei általános és középiskolák diákjaira fókuszál.

A program célja, hogy a résztvevő gyerekek figyelmét felhívják az egészséges életmód, a környezet- és állatvédelem fontosságára, illetve csapatokban bűnügyi feladatokat oldjanak meg.
A PMRFK Bűnmegelőzési Osztálya a Szentendrei Rendőrkapitányság munkatársaival együttműködve szervezi meg a bűnmegelőzési programot és egyben vetélkedőt. A rendezvényen a szentendrei Barcsay Jenő Általános Iskola, a Petzelt József Technikum és Szakképző Iskola, a Móricz Zsigmond Gimnázium és a II. Rákóczi Ferenc Általános Iskola és Gimnázium diákjai vesznek részt – összesen 64 fő, nyolc csapatban.
A diákoknak a Kő-hegy lábánál felállított kiindulási ponttól kell feljutni a Czibulka János Kőhegyi Menedékházhoz, útjuk során feladatokat kapnak, illetve a teljesítés ideje is a verseny része.

A program időpontja: 2022. június 2. (csütörtök), 8:00-14:00

Az esemény biztonságos és zavartalan lebonyolítása érdekében a Kálvária út végén lévő körforgalmat 7:30 és 10:30 között elzárják a forgalom elől.

Borítókép: Szentendre Város Baleset-Megelőzési Bizottsága Facebook oldala