2022. március 18., 17:44
Felhívjuk az Olvasó figyelmét, hogy ez a cikk több, mint 2 éve jelent meg, ezért elavult információkat tartalmazhat.

A Szentendrei Tavaszi Fesztivál rendezvénysorozat részeként Csirkebefőtt címmel érkezik Szentendrére Dolák-Saly Róbert, Pethő Zsolt és Szászi Mónika poéntorlódásos műsora. A trió legjobb jeleneteiből álló előadás – stílusosan – április elsején tekinthető meg a könyvtárban.

Nézzék emberek és gyerekek!

Az előadás különleges, hiszen fent nevezettek helyett alteregóik népesítik be a színpadot: megjelenik a legendásan „zsenilis” öreg, Besenyő Anti bácsi, aki a közönség hölgy tagjait próbálja jobb belátásra bírni, színpadra lép a rózsaszín frizurás, pöttyös ruhás, de makulátlan lelkű Besenyőné Bényei Margit, akit kislánya, a nagyfogú Zigóta tart rettegésben megválaszolhatatlan kérdéseivel.
Könyörtelenül támad Naftalin Ernő ötletológus, aki jó szokása szerint piszkálja a közönséget, aztán a harsány Leopold, aki sajátosan értelmezett diafilm-vetítéseit közvetíti élőben és halóban. Az est hívatlan vendége Pandacsöki Boborján is, aki minden lehetőséget megragad, hogy felrúgja az eredeti műsortervet.
Előtérbe tolakszik még Kíváncsi Hajnalka és vendége, Olyanember Béééla, a finn Alka és Pakka bábduóMiszticsello, a nem tehetséges illuzionista, és még sokan, akik mások.

Ne feledkezzünk el a szerző-előadók fantasztikus dalszerzeményeiről sem, amiket hallgatva mindenkinek elhomályosodik a szeme, ha a reflektorba néz.

Időpont: 2022. április 1. (péntek) 18:00
Helyszín: Hamvas Béla Pest Megyei Könyvtár, színházterem (Pátriárka u. 7.)

A Szentendrei Teátrum eseményére jegyek ITT kaphatók.
Jegyár: 2900 Ft

A rendezvényen védőmaszk viselése nem kötelező, de ajánlott.