Lakossági tájékoztató a központi címregiszter (KCR)
miatti lakcím-változásokról

A HATÓSÁGI IRODA ELÉRHETŐSÉGE:
Email-cím: kcr@ph.szentendre.hu | Telefonszám: 0626/ 300-407
Postacím: Szentendre Város Önkormányzat | Hatósági Iroda
2000 Szentendre, Városház tér 3.

Lakcím-felülvizsgálat: az Ady Endre út következik »

Ady Endre út út2021. november 29. Rövidesen megkezdődik az Ady Endre utca lakcím-felülvizsgálata. A Hatósági Iroda munkatársai kérik az itt lakókat, hogy a térképek kitöltésével és visszaküldésével segítsék a lakcímek rendezését. A városban kialakult több évtizedes gyakorlat miatt a lehető legrugalmasabb ügykezelés mellett sem lehet mindig a valósnak hitt (lakcímkártyán szereplő) lakcímeket a jogszabályban előírtaknak megfeleltetni és azokat a KCR-be bevezetni.

Befejeződött a Szentlászlói út lakcím-felülvizsgálata »

Szentlászlói út2021. november 26. A Szentlászlói úton a címszabványnak nem megfelelő, szinte minden címadási típushiba előfordult. Így mintegy 330 címből 26 ingatlan esetében kellett új címet meghatározni. A héten kezdték el postázni az úgynevezett „lakcímkezelési” jegyzői határozatokat. Ezeket a határozatokat azok a lakók kapják, akiknek megváltozik a lakcíme, illetve azok, akiknek a jelenlegi lakcíme – ami változatlan marad – a központi címregiszterben nem volt nyilvántartva.

Lakcím-felülvizsgálat: újabb problémás utcák kerülnek sorra »

légifotó Szentendre2021. július 21. A Hatósági Iroda munkatársai köszönik a szentendreiek együttműködését a lakcímek megállapításában. A térképek kitöltésével és visszaküldésével jelentős segítséget nyújtanak a szabályos lakcímek kialakításában, és ezzel elősegítik azt is, hogy a lehető legkevesebb esetben kerüljön sor lakcímváltoztatásra. A jövő héttől újabb tizennégy, problémás utca kerül sorra. Kérik az itt lakókat, hogy a térképek kitöltésével és visszaküldésével segítsék a lakcímek rendezését.