2015. november 4., 10:59
Felhívjuk az Olvasó figyelmét, hogy ez a cikk több, mint 8 éve jelent meg, ezért elavult információkat tartalmazhat.

Megduplázta a Városi Szolgáltató NZrt. az útjavításon dolgozók létszámát a tél beállta előtt. A munkálatok egész évben folyamatosan zajlanak Szentendre több mint 200 utcájában, ütemterv szerint városrészenként a legforgalmasabb útvonalaktól a kevésbé frekventáltabbak felé haladva kátyúznak, szőnyegeznek.

Október végéig csaknem 1400 nm felületen összesen 859 úthibát javítottak, és még 1500 nm kátyúzás van hátra. Boldogtanyán és Izbégen például a munka nagy százalékban elkészült, várhatóan két-három héten belül befejeződik. Jelenleg a Kálvária út és Deli Antal utcákban és az általuk határolt utcákban dolgoznak a legnagyobb erőkkel. A továbbiakban a Római sánc utca és Vasúti villasor által határolt területen és a Kossuth Lajos utcában folytatják az útburkolati hibák megszüntetését.

Az időjárási viszonyok október végén, november elején nem akadályozták a munkálatokat, ezért azok jó ütemben haladtak.  Az utakon dolgozók minden esetben biztosítják a biztonságos közlekedést a kátyúzás mellett is.

A VSz a továbbiakban is kéri a közlekedők türelmét és együttműködését az érintett szakaszokon.