2013. szeptember 14., 08:46
Felhívjuk az Olvasó figyelmét, hogy ez a cikk több, mint 11 éve jelent meg, ezért elavult információkat tartalmazhat.

Átadta a miniszterelnök a megújult Pest megyei iskolát

„Magyarország ma már képes arra, hogy fejlessze iskoláit, oktatási rendszerét, és eljutott oda is, hogy beléphet a béremelések korszakába” – jelentette ki Orbán Viktor miniszterelnök a törökbálinti Bálint Márton Általános Iskola és Középiskola új épületének avató ünnepségén szeptember 2-án, az új tanév első napján. A Pest megyei intézmény átadó ünnepségén Tarnai Richárd, Pest megyei kormánymegbízott is részt vett.
Bővebben

Megnyitották a forgalom előtt az MO-ás autóút új szakaszát

Átadták a közlekedőknek az M0-s autóútnak az 51-es főút és M5-ös autópálya közötti újonnan épült 6,3 kilométeres szakaszát, az autósok mostantól több mint 75 kilométer hosszan folyamatosan haladhatnak a körgyűrű megépült, az M1-es autópálya és 11-es főút között szakaszán.
Bővebben

Minisztériumi fenntartásba került a kertészeti iskola

Fazekas Sándor miniszter nyitotta meg szeptember 3-án az új tanévet a nagykátai Damjanich János Gimnázium és Kertészeti Szakközépiskolában.
Bővebben

Villamosítás a nagykátai tanyavilágban

„A magyar társadalom évtizedek óta adósa a tanyán élő embereknek, a kormány azonban odafigyel rájuk, a tanyák villamosítását pedig nemzeti ügynek tekinti” – jelentette ki Fazekas Sándor vidékfejlesztési miniszter a Nagykátához tartozó Erekk-közben szeptember 3-án. A térségben megvalósult villamosítási program lezárása alkalmából rendezett ünnepségen Tarnai Richárd, Pest megyei kormánymegbízott is részt vett.
Bővebben

Új igazgatási központ Szigetszentmiklóson

Új igazgatási központ létrehozásáról döntött a magyar kormány. A több állami szervezeti egységet magába foglaló, Szigetszentmiklóson található intézmény gazdaságosabb működést biztosít majd, valamint egyszerűbbé teszi az ügyintézést az állampolgárok számára. A központ kialakításának konkrét feltételeiről tárgyaltak augusztus 21-én az érintett szervek képviselői.
Bővebben

Bejárás a készülő kormányablak-helyszínen

Vecsés legforgalmasabb helyén, a Market Central területén kap majd helyet a Pest Megyei Kormányhivatal leendő vecsési kormányablaka. Augusztus 28-án Tarnai Richárd kormánymegbízott és Azari Zsuzsanna járási hivatalvezető számos szakemberrel közösen tekintették meg a munka jelenlegi állását.
Bővebben

Honvédelemért kitüntető cím

Nemzeti ünnepünk, augusztus 20-a alkalmából minisztériumi kitüntetést nyújtott át augusztus 28-án Tarnai Richárd kormánymegbízott Kocsis Jánosnak, az Érdi Helyi Védelmi Bizottság ügyintézőjének.
Bővebben

Miniszteri elismerés

A magyar államalapítás ünnepén, Szent István napján Navracsics Tibor közigazgatási és igazságügyi miniszter kitüntetéseket adományozott a közigazgatás területén kiemelkedően teljesítő szakemberek részére. Ez alkalomból Kulcsár Sándorné, a Pest Megyei Kormányhivatal dolgozója Miniszteri Elismerő Oklevelet vehetett át.
Bővebben