Dunakanyari Család- és Gyermekjóléti Intézmény

Párkapcsolati konfliktusai adódtak, és párjával együtt szeretnél jól kezelni, jól megoldani a helyzetet? Párkapcsolati kérdésekben konzultálna egy szakemberrel?
A Dunakanyari Család- és Gyermekjóléti szolgálat díjtalanul online párkapcsolati konzultációt biztosít Szentendre lakosainak a járványügyi helyzet ideje alatt.
Emailben röviden írja meg, mivel kapcsolatban igényel segítséget, majd kollégánk felveszi Önnel a kapcsolatot. A konzultáció facebook/messengeren keresztül történik, időtartama: max. 60 perc
Kapcsolatfelvétel: idopont@dunakanyari.hu
Facebook.com/dunakanyari
Dunakanyari Család- és Gyermekjóléti Intézmény >>

Elkezdődött a digitális oktatás, de vannak olyan családok, ahol nem adottak a technikai feltételek. Várjuk a jelentkezésed, ha szívesen felajánlanád erre az időszakra működőképes, feleslegesség vált laptopodat a rászoruló családokban élő gyermekeknek.
Ha szeretnél segíteni, akkor kérünk, jelezd nekünk, vagy hozd be hozzánk és mi eljuttatjuk a gyerekekhez. Kérünk, szólj ismerőseidnek is erről a kezdeményezésről.
A felajánlott laptopokat a Dunakanyari Család- és Gyermekjóléti Intézményben lehet leadni hétköznapokon: 8–14 óra között.
2000 Szentendre, Szentlászlói út 89.
Telefon: + 36 20 295 8195, +36 20 292 2659

Dunakanyari Család- és Gyermekjóléti Intézmény >>