2019. december 5., 23:47
Felhívjuk az Olvasó figyelmét, hogy ez a cikk több, mint 5 éve jelent meg, ezért elavult információkat tartalmazhat.

A Szentendréért Közalapítvány kéri a szociális gondozással és gyermekvédelemmel foglalkozó szentendrei intézmények, egyesületek, szakmai vagy érdekvédelmi szervezetek ill. oktatási intézmények vezetőit, hogy jelöljék adventi ajándékozásra azokat az általuk ismert, 1-12 év közötti gyermekeket, akik nehéz szociális helyzetben vannak és a családnak vélhetően szűkös keretek állnak rendelkezésre a karácsonyi ajándékozásra.

Felhívás Adventi Ajándékozásra


Szentendre Város Önkormányzat és a Szentendréért Közalapítvány „Adventi ajándékozás” címmel közös pályázatot hirdet, amelynek célja, hogy szentendrei gyermekek kapjanak karácsonyi ajándékot és vegyen részt családjával egy adventi ünnepségen a Szentendrei Közös Önkormányzati Hivatal dísztermében.

A Szentendréért Közalapítvány Kuratóriuma kéri a szociális gondozással és gyermekvédelemmel foglalkozó szentendrei intézmények, egyesületek, szakmai vagy érdekvédelmi szervezetek ill. oktatási intézmények vezetőit, hogy jelöljék adventi ajándékozásra azokat az általuk ismert, 1-12 év közötti gyermekeket, akik nehéz szociális helyzetben vannak és a családnak vélhetően szűkös keretek állnak rendelkezésre a karácsonyi ajándékozásra.

Az ajándék odaítéléséről a Szentendréért Közalapítvány kuratóriuma dönt. A kuratórium döntése végleges, az ellen fellebbezésnek helye nincs. Nem lehet jelölő vagy ajánló a Szentendréért Közalapítvány kuratóriumának elnöke vagy tagja, a jelölttel családi vagy alárendeltségi kapcsolatban álló személy.

Az ajándékok személyre szólnak, így közösségek csoportosan nem jelölhetők.

A Kuratórium fenntartja magának a jogot arra, hogy a tárgyévet megelőző évek jelöltje számára is adományozzon.

A jelölés megkívánt tartalma

  • A jelölő adatai: szervezet neve, székhelye, képviselője, törzskönyvi azonosítója, nyilvántartási száma
  • A jelölt adatai: név, lakcím, születési hely, idő, törvényes képviselő neve és értesítési címe
  • A jelölés rövid indoklása.

A jelöléssel, ajánlással és elbírálással kapcsolatos valamennyi dokumentum nyelve magyar!

 

A jelöléseket elektronikusan (kozma.krisztina@szentendre.hu), vagy levélben Szentendrei Közös Önkormányzati Hivatali Központi Iktatójába történő leadással (2000 Szentendre, Városház tér 3.) kell leadni.

Az elektronikus jelölés beküldési, a papíralapú jelölés postára adási határideje 2019. december 12.

 

Mindazokat, akik adományban részesülnek, levélben értesítjük!

 

További felvilágosítás:
E-mail: kozma.krisztina@szentendre.hu
Tel.: 26/785-085

 

Fülöp Zsolt
polgármester
kuratóriumi elnök