2023. április 28., 12:34

2023-ban május 22-én éjfélig lehet rendelkezni az összevont adóalap után befizetett személyi jövedelemadó 1+1 százalékáról, amely idén is odaadható egy regisztrált civil szervezetnek, illetve egy vallási közösségnek vagy egy kiemelt költségvetési irányzatnak. Kérjük, segítse Ön is a Szentendréért Közalapítványt személyi jövedelemadója 1%-ának felajánlásával! Köszönjük.

2022-ben a szentendreiek felajánlott adóforintjait a szentendrei Gondozási Központ  autóvásárlására fordítottuk, ezúton is köszönjük, hogy gondoltak a szentendrei idősekre, elesettekre és ezzel hozzájárultak egy új jármű beszerzéséhez.
Idén is arra kérjük a szentendrei lakosokat, hogy adójuk 1 százaléka feletti rendelkezéssel támogassák a Szentendréért Közalapítványt, melynek célja Szentendre kulturális, oktatási igényeinek ellátása, a városi intézmények működésének biztosítása, egészségügyi és szociális szervezetek létrehozása és támogatása, épített és természeti értékek védelme, közhasznú városfejlesztési feladatok megvalósítása.

Szentendréért Közalapítvány alapító okirat>>>

A Szentendréért Közalapítvány adószáma: 18689479-1-13

Támogatásukat köszönjük!

(Az 1%-os felajánlás módjáról és részleteiről a NAV oldalán tájékozódhatnak.)