2022. december 8., 15:08
Felhívjuk az Olvasó figyelmét, hogy ez a cikk több, mint 1 éve jelent meg, ezért elavult információkat tartalmazhat.

Belvárosi vállalkozók is megmozdultak az önkormányzat és a Szentendréért Közalapítvány adománygyűjtési felhívását látva. Az adománygyűjtés célja mindazok megsegítése, akik számára gondot jelent a rezsicsökkentés kivezetése miatt jelentősen megemelkedett energiaszámlák kifizetése.

A belvárosban működő számos vállalkozás – annak ellenére, hogy maguk is nehézségekkel küzdenek a sokszorosukra emelkedő energiaárak miatt – összefogott, hogy legalább valamilyen támogatással segítsen a rezsinövekedés miatt bajba került szentendreieken.

Így a Kereskedőház Étterem, a Karám Kisvendéglő, a Korona Étterem, a Cafe Christine, a Trattoria Cardinale, a Fantázia Étterem, a Corner Szerb Étterem, a Strook 2000 Kft., a Görög Kancsó Étterem üzemeltetői és tulajdonosai – nehéz helyzetük ellenére – csatlakoztak a gyűjtésről szóló kezdeményezéshez.

Az általuk összegyűjtött hatszázezer forintot a Szentendrei Kistérségi Ipartestület elnöke, Lánczky Csaba, valamint Szalai Péter alelnök adta át Fülöp Zsolt polgármesternek és a gyűjtést kezdeményező Magyar Judit alpolgármesternek. Az ipartestület egyébként is rendszeresen támogatja a szociálisan rászorulókat, egyebek mellett a Vasárnapi Merőkanálon és a Hajléktalanszállón keresztül.

Segítség az energiaválságban: Magyar Judit alpolgármester a támogatásokról

Kérjük, lehetősége szerint támogassa Ön is az adománygyűjtést!
A Szentendréért Közalapítvány számlaszáma: 11742087-20073857
IBAN szám: HU50 1174 2087 2007 3857 0000 0000
A kedvezményezett neve: SZENTENDRÉÉRT KÖZALAPÍTVÁNY.
A közleménybe, kérjük, a következőt írják: A rezsinövekedés miatt bajba kerültek megsegítésére.

KÖSZÖNET ÉS ELISMERÉS MINDEN TÁMOGATÁSÉRT!
Fotó: Szentendre.hu / Bellai László