2022. december 15., 10:35
Felhívjuk az Olvasó figyelmét, hogy ez a cikk több, mint 1 éve jelent meg, ezért elavult információkat tartalmazhat.

Örömteli hír, hogy újabb vállalkozók és magánszemélyek csatlakoztak az önkormányzat és a Szentendréért Közalapítvány adománygyűjtési felhívásához. A kezdeményezés célja mindazok megsegítése, akik számára gondot jelent a megemelkedett energiaszámlák kifizetése.

Az önkormányzat a rezsinövekedés és a háztartásokat negatívan érintő egyéb gazdasági folyamatok láttán novemberben hirdetett adománygyűjtést a rászorulóvá váló szentendreiek megsegítésére a Szentendréért Közalapítvány bevonásával. A hívó szóra a belvárosban működő számos vállalkozás mozdult meg, bár maguk is nehézségekkel küzdenek a sokszorosukra emelkedő energiaárak miatt.

Elsők között járult hozzá a gyűjtéshez az Inneltrade Kft. és a Kacsakő Bisztró Kft. A jótékonysági akciót a Szentendrei Ipartestület tagjai után adományokkal támogatta az Abraboro Kft., az Eredeti Ziegler Ostya Gyártó Kft. és a Szebeton Zrt., valamint számos magánszemély is.

A Kereskedőház Étterem, a Karám Kisvendéglő, a Korona Étterem, a Cafe Christine, a Trattoria Cardinale, a Fantázia Étterem, a Corner Szerb Étterem, a Strook 2000 Kft., a Görög Kancsó Étterem üzemeltetői és tulajdonosai adományozásáról múlt héten számoltunk be.

A beérkezett adományok összege december 15-ig megközelítette a  2.300.000 forintot.

Kérjük, lehetősége szerint támogassa Ön is az adománygyűjtést!
A Szentendréért Közalapítvány számlaszáma: 11742087-20073857
IBAN szám: HU50 1174 2087 2007 3857 0000 0000
A kedvezményezett neve: SZENTENDRÉÉRT KÖZALAPÍTVÁNY
A közleménybe, kérjük, a következőt írják: A rezsinövekedés miatt bajba kerültek megsegítésére.

KÖSZÖNET ÉS ELISMERÉS MINDEN TÁMOGATÁSÉRT!

Fotó: Szentendre.hu / Bellai László