2016. október 10., 09:58
Felhívjuk az Olvasó figyelmét, hogy ez a cikk több, mint 7 éve jelent meg, ezért elavult információkat tartalmazhat.

Elkezdődött a versenyszezon az Akrobatikus Rock And Rollban. A Pink Panthers Akrobatikus Rock And Roll Táncsport Egyesület táncosai a hétvégén a versenyszezon indulásával újra a táncparketten bizonyították, hogy a nyári táborok és a szeptemberi felkészülés eredményesen telt.

Budapesten rendezték meg a táncos sportág első őszi utánpótlás versenyét és a Magyar Táncsport Szövetség hivatalos területi versenyét. Városunkat a Pink Panthers TSE képviselte a megmérettetésen. A nyári pihenés és alapozás után az egyesület edzői bizakodva tekintenek az őszi szezonra. Az eredményeken látszik az első verseny izgalma, de búslakodásra nincs ok, mivel szép eredményekkel tértek haza a táncosok. A gyermek kis formáció kategóriában az új koreográfiával és versenyruhával mutatkozó Ördögfiókák(Lám Hanna, Tóth Nadin, Barkó Boglárka, Mészáros Mira, Klein Maya) csapata az előkelő második helyezést érték el.

Az utolsó tavaszi versenyen a Serdülő B kategóriában győzedelmeskedő Horváth András – Batka Réka páros most ősszel szintet lépve a kategória A besorolású párosai között mutatkozott be, és foglalta el a dobogó második fokát.

Az egyesület nagy reménységeinek tartott Homán Gergely – Veres Aliz gyermek korosztályú páros, erős mezőnyben és nehezített körülmények között az ötödik helyezést érték el, és erősítették meg pozíciójukat a területi ranglistán. A táncosok edzői Halász Gergő és Falaki Szabolcs akrobatikus rock and roll edzők.

A Pink Panthers-es gyermekek a szentendrei Barcsay Jenő Általános Iskola, a II. Rákóczi Ferenc Általános Iskola és Gimnázium, a Szent András Általános Iskola, az óbudai Kerék Általános Iskola és Gimnázium és a Nagy László Általános Iskola tanulói.

_-9

_-12

_-20