2017. október 30., 09:33
Felhívjuk az Olvasó figyelmét, hogy ez a cikk több, mint 7 éve jelent meg, ezért elavult információkat tartalmazhat.

A hétvégén rendezték meg az őszi versenyszezon első utánpótlás bajnoksági fordulóját és a Magyar Táncsport Szövetség keretein belül szervezett második Budapest területi ranglista versenyt. A Dunakanyart és Szentendre városát a Pink Panthers Akrobatikus Rock And Roll TáncSport Egyesület képviselte a táncviadalokon.

Délelőtti versenyfolyamban három formációt nevezett az egyesület, akik gyönyörű eredménnyel végeztek. A Junior ‘A’ kisformáció kategóriában az Ametistic fantázianévvel táncoló csapat 1.helyet ért el (Deák Dóra, Sergyán Csenge, Kasza Katica, Kovács Rozi, Könye Kamilla).

A Serdülő kisformációs kategóriákat abszolút uralták a Pink Panthersesek. Az ‘A’ csapatok között a Storm (Batka Réka, Veres Aliz, Ubránkovics Zulejka, Börzsei Natasa, Pásztor Bianka) 1.helyet ért el, a ‘B’ csapatok között az új koreográfiájukat bemutató Wonder Black (Szabó Lili, Kőmíves Renáta, Bődi Hanna, Vitályos Dorka, Kerekes Dóra) szintén az 1. helyet hozta el.

A párosok versenyében is fantasztikus sikerek születtek. A Children ‘A’ versenyzők közül Konecsni Máté és Lakatos Regina páros a 2. helyet szerezték meg.

A Serdülők között a ‘B’ ligában induló Antalffy Botond-Börzsei Natasa a 2. helyet, a ‘A’ párosok között Homán Gergely-Bihari Flóra 1. helyet, Horváth András-Batka Réka 2. helyet és Majer Gergő-Ubránkovics Zulejka 3. helyet értek el, ezzel elfoglalva az egész dobogót.

Délután kezdődtek a Szakági tánckörök, ahol 3 párossal képviseltette magát a Pink Panthers. A Childrenek között 8. helyezést hozott haza az újonc Konecsni Máté-Lakatos Regina. A Serdülő kategóriában a Homán Gergely-Bihari Flóra (újonc) szintén 8. helyezést ért el, és ezzel épphogy lecsúszott a döntőről. A kiegyensúlyozottan versenyző Ekler Kristóf-Veres Aliz páros ezen a területi versenyen újra döntőbe táncolta magát, és nagyon szép 5. helyen végeztek.

November 5-én a Szentendrei Pink Panthers Egyesület rendezi a soron következő Budapest területi viadalt a Pestimrei Sportkastélyban, ahol még nagyobb számban képviselik táncosaik a várost és a dunakanyart az akrobatikus rock and roll versenyen.

A táncosok edzői: Móra Eszter és Falaki Szabolcs.