2018. július 4., 14:58
Felhívjuk az Olvasó figyelmét, hogy ez a cikk több, mint 6 éve jelent meg, ezért elavult információkat tartalmazhat.

Ajándékcsomaggal köszöntötte a sikerrel érettségizőket a Lokálpatrióta program keretében Verseghi-Nagy Miklós polgármester, Gyürk Dorottya kulturális alpolgármester és Petricskó Zoltán általános alpolgármester.

Június 19-én a Váci Szakképzési Centrum Petzelt József Szakgimnázium és Szakközépiskola tanulói fejezték be elsőként az érettségi időszakot a városban. A szakgimnáziumban 20 diák tett sikeres vizsgát. Június 20-án a Móricz Zsigmond Gimnáziumban 25, a II. Rákóczi Ferenc Általános Iskola és Gimnáziumban 27 fő végzett. A Református Gimnáziumban 52 diák érettségizett le, a Ferences Gimnáziumban 78.

A Lokálpatrióta program részeként minden sikerrel érettségiző ajándékot kap a várostól. A csomagban egy Krizbo-grafikával tervezett, polgármesteri köszöntőt tartalmazó emléklap, egy városi színekkel és logóval ellátott pendrive,  illetve négy különböző, két-két fő részére szóló belépő van, moziba, a V-8 uszodába, a Szentendrei Teátrumba és az Art Capital finisszázsára szóló jegyek. Az ajándékokat Verseghi-Nagy Miklós polgármester, Gyürk Dorottya kulturális alpolgármester, Petricskó Zoltán általános alpolgármester és Kozma Krisztina köznevelési referens adta át az érettségizőknek.