2017. április 24., 08:00
Felhívjuk az Olvasó figyelmét, hogy ez a cikk több, mint 7 éve jelent meg, ezért elavult információkat tartalmazhat.

Több lakossági bejelentés érkezett a Kerényi játszótérrel kapcsolatban, mely szerint a játszótér zárt és rossz megközelíthetősége miatt kevésbé kihasznált a gyermekes családok részére és inkább az éjszakai hangoskodás, randalírozás helyszínévé vált.

Ennek megfelelően a városvezetés a helyi lakosok és gyermekeik érdekeit szem előtt tartva olyan fejlesztéseket szeretne végrehajtani, amely a polgárok kényelmét, komfortérzetét, mindennapjait leginkább szolgálja.

Ennek érdekében szervezzük a játszóterek átalakítását is, mely során a Kerényi játszótérről a játékokat a Czóbel-parkba, illetve más játszóterekre vinnénk kiegészítve, illetve bővítve az ott található játékok körét.

A munkálatokat előreláthatóan a nyár elején végeznénk el, így arra kérjük a lakosságot, hogy ha bármilyen észrevételük, javaslatuk van az átalakítással kapcsolatban kérjük jelezzék a Városi Ügyfélszolgálatnak (2000 Szentendre, Duna-korzó 18., 26/300-407, ugyfelszolgalat@szentendre.hu)

(A területen található játékok: libikóka, madárfészek hinta, körhinta, babaház, hinta, kombinált mászókák, egyéb forgó játékok.)

Kudett Krisztina zöldreferens