2021. május 19., 16:24
Felhívjuk az Olvasó figyelmét, hogy ez a cikk több, mint 3 éve jelent meg, ezért elavult információkat tartalmazhat.

Filmforgatás miatt technikai területet foglalnak el a Bükkös-part – Lehel köz találkozásánál lévő játszótérnél 2021. május 21-én reggel hat és este hat óra között. A filmesek a parkolót és a Bükkös-part 45. sz. épülettel szembeni területet is használják a forgatás idején, amiért az ott lakók és arra járók türelmét kérik.

A Fegyveres Biztonsági Iroda Kft. játékfilm forgatása miatt technikai területet foglal Szentendrén, a Bükkös-part – Lehel köz sarkon, a játszótérnél 2021. 05. 21-én 06:00 órától 18:00 óráig. A forgatás miatt a parkolót, valamint a Bükkös-part 45. számmal szembeni területet is igénybe veszik járművek parkolására, filmtechnikai felszerelések és kellékek deponálására.

A forgatócsoport ígérete szerint mindent megtesznek annak érdekében, hogy az érintett területek közelében lakók számára a lehető legkisebb zavart okozzák, külön odafigyelve, hogy a lakóépületekbe, intézményekbe és esetleges üzlethelyiségekbe a ki- és bejárás, valamint az árurakodás zavartalan és biztosított legyen. Rövid időszakokra a lakosság türelmét kell kérniünk, de a helyszínen dolgozók mindent elkövetnek majd, hogy ezen intézkedés valóban a lehető legrövidebb ideig tartson.

Kérdés esetén hívható Tóth György a +36 70 500 0110 telefonszámon.

Megértésüket, türelmüket és együttműködésüket előre is nagyon köszönjük!