2015. szeptember 22., 16:07
Felhívjuk az Olvasó figyelmét, hogy ez a cikk több, mint 9 éve jelent meg, ezért elavult információkat tartalmazhat.

A tavaszi pályázati lehetőség sikere nyomán ismét lehet önkormányzati támogatásra pályázni lakossági/vállalkozási önerőből megvalósuló út- és járdaépítésekre, felújításokra az 1+1 program keretében.

A tavasszal meghirdetett programban öt pályázat részesült összesen 12.187.550 Ft támogatásban, így a Városfejlesztési Bizottság a felhívás ismételt közzétételéről döntött, hogy a rendelkezésre álló keretből újabb útfelújítások valósulhassanak meg mielőbb.

Kérelmet nyújthat be minden szentendrei lakó- és utcaközösség, vállalkozás, aki egy adott útszakasz építése vagy felújítása céljából polgári jogi társaságot alakít, vagy önállóan tervezi a beruházást. Céljaikhoz 50 % önkormányzati költségviselés igényelhető.

Pályázni lehet: lakóterületi vagy ipari területen megvalósuló út- és járdaépítésre vagy felújításra a rendelkezésre álló keret erejéig.

Benyújtási határidő: 2015. október 7. 16.00 óra.

A részletes pályázati kiírás, adatlapok és a tájékoztató anyagok az alábbi linkeken megtalálhatóak, további részletes felvilágosítás kérhető a 06 20 943 8372 telefonszámon, valamint a kosztek.gabi@szentendre.hu e-mail címen.

Felhívás
Adatlap
Műszaki adatlap
Polgári jogi társaságot létesítő társasági szerződés