2016. augusztus 24., 10:16
Felhívjuk az Olvasó figyelmét, hogy ez a cikk több, mint 8 éve jelent meg, ezért elavult információkat tartalmazhat.

Kedvcsinálónak napról-napra bemutatjuk a Szentendre Éjjel-Nappal Nyitva rendezvény három napja alatt kapható GastroArt desszerteket. A GastroArt keretében egymásra talál a gasztronómia és a művészet egy fantázianévvel jelölt artisztikus desszertkompozícióban. A kilenc édességet kilenc szentendrei művész és helyi étterem, kávézó, cukrászda jeles képviselőjének párosa tervezte és készítette el.

augusztus 26-28.

Promenád Vendéglő

Szentendre, Dunakorzó, Futó u. 4.

KŐFARAGÓ KOCKA

mákkocka, piros gyümölccsel

Alkotópáros: Pistyur Imre szobrász és Buchberger Edit, a Promenade Vendéglő tulajdonosa

gastroko (2)

A Imre és Edit közös desszertje a Kőfaragó kocka, amely változata egy kedvelt olasz süteménynek, a Panna-Cottának. Tejes, tejszínes, vaníliás krém, zselatinos erősítéssel és mák fedéssel.

 

Fotó: Deim Balázs

 

Kérjék és kóstolják a KŐFARAGÓ KOCKÁT!