2016. augusztus 23., 16:17
Felhívjuk az Olvasó figyelmét, hogy ez a cikk több, mint 8 éve jelent meg, ezért elavult információkat tartalmazhat.

Kedvcsinálónak napról-napra bemutatjuk a Szentendre Éjjel-Nappal Nyitva rendezvény három napja alatt kapható GastroArt desszerteket. A GastroArt keretében egymásra talál a gasztronómia és a művészet egy fantázianévvel jelölt artisztikus desszertkompozícióban. A kilenc édességet kilenc szentendrei művész és helyi étterem, kávézó, cukrászda jeles képviselőjének párosa tervezte és készítette el.

augusztus 26-28.

Dalmát Szamár Bisztró

Szentendre, Bartók Béla u. 8.

A LÉT ELVISELHETETLEN CSOKISSÁGA

csokoládétorta

Alkotóhármas: Verebélyi Diána képzőművész, Kántor Enikő séf és Mikes Tamás, a Dalmát Szamár Bisztró tulajdonosa

gastrocsoki2

Tamás adta A lét elviselhetetlen csokissága nevet, mely szimbolikusan kifejezi az élet apró bűneit, mint egy ízletes finomság. A sütemény tetejére szórt fecske Dia szimbolikus motívuma a bűnök elengedésére, azaz ízletes bűnök megengedésére ösztönöz. Enikő és Dia szívből, szeretettel ajánlja a brownie-ra emlékeztető, aszalt és szárított gyümölcsöket tartalmazó, glutén-, laktóz- és cukormentes csokicsodát minden kedves bűntelenül bűnözni vágyónak, ételérzékenyeknek és teljesen egészséges embereknek is. Ez az isteni Csokisság kielégíti vágyaikat.

 

Fotó: Deim Balázs

 

Kérjék és kóstolják a LÉT ELVISELHETETLEN CSOKISSÁGA elnevezésű desszertet!