Kedvcsinálónak napról-napra bemutatjuk a Szentendre Éjjel-Nappal Nyitva rendezvény három napja alatt kapható GastroArt desszerteket. A GastroArt keretében egymásra talál a gasztronómia és a művészet egy fantázianévvel jelölt artisztikus desszertkompozícióban. A kilenc édességet kilenc szentendrei művész és helyi étterem, kávézó, cukrászda jeles képviselőjének párosa tervezte és készítette el.
augusztus 26-28.
Dalmát Szamár Bisztró
Szentendre, Bartók Béla u. 8.
A LÉT ELVISELHETETLEN CSOKISSÁGA
csokoládétorta
Alkotóhármas: Verebélyi Diána képzőművész, Kántor Enikő séf és Mikes Tamás, a Dalmát Szamár Bisztró tulajdonosa
Tamás adta A lét elviselhetetlen csokissága nevet, mely szimbolikusan kifejezi az élet apró bűneit, mint egy ízletes finomság. A sütemény tetejére szórt fecske Dia szimbolikus motívuma a bűnök elengedésére, azaz ízletes bűnök megengedésére ösztönöz. Enikő és Dia szívből, szeretettel ajánlja a brownie-ra emlékeztető, aszalt és szárított gyümölcsöket tartalmazó, glutén-, laktóz- és cukormentes csokicsodát minden kedves bűntelenül bűnözni vágyónak, ételérzékenyeknek és teljesen egészséges embereknek is. Ez az isteni Csokisság kielégíti vágyaikat.
Fotó: Deim Balázs
Kérjék és kóstolják a LÉT ELVISELHETETLEN CSOKISSÁGA elnevezésű desszertet!