2017. szeptember 20., 14:00
Felhívjuk az Olvasó figyelmét, hogy ez a cikk több, mint 7 éve jelent meg, ezért elavult információkat tartalmazhat.

Két utca átadására is sor került 2017. szeptember 18-án: a nemrégiben mart aszfalt burkolatot kapott Jobbágy és a Klapka utcákat adták át ünnepélyesen. Az eseményen részt vett Verseghi-Nagy Miklós polgármester, dr. Török Balázs városfejlesztési alpolgármester, a projektért felelős Tóth Tibor útügyi mérnök, a körzet képviselője, Fülöp Zsolt, illetve a kivitelezési munkát végző B Build & Trade Kft. vezetői.

„Kis túlzással szinte futószalagon adjuk át a megújult utcákat. Bár ezek nem nagy beruházások, ennek ellenére a városvezetés számára rendkívül fontosak. A kicsinek is tudunk örülni, ez a filozófiánk” – mondta Verseghi-Nagy Miklós az átadón. Hozzátette, hogy 13 földút újul meg a Járható Szentendréért Program keretében. Közismert tény, hogy kevés pályázati támogatás jut a közép-magyarországi régiónak, de sokat dolgoznak azért, hogy legyen forrás a fejlesztésekre. Ennek eredményeként nemrégiben 150 millió Ft-ot nyert az önkormányzat útépítésre.

„Ezek az utak önkormányzati forrásból, az adófizetők pénzéből újultak meg. Kívánom, hogy a lakók használják hosszú ideig jó egészségben és balesetmentesen” – tette hozzá a polgármester.

A lakók is köszönetet mondtak a megújult utcákért. Mint mondták, nagyon örülnek, mert könnyebb tisztán tartani, és hogy az esős idő beköszöntével idén már nem kell sárban járniuk.