2020. augusztus 5., 17:52

A Városháza Dísztermében rendezi meg az önkormányzat az államalapítás és Szent István ünnepe alkalmából tartott városi ünnepséget, melyen átadják a városi kitüntető díjakat és a pedagógus díjakat. Az ünnepséget a járványügyi készültségnek megfelelően szűk körben rendezik meg, élő közvetítéssel a város hivatalos Facebook-oldalán.

Az államalapítás és államalapító Szent István ünnepe alkalmából rendezett városi ünnepségnek 2020-ban rendhagyó kereteket ad a pandémiás helyzet. Az eredeti elképzelések szerint a Skanzen Amfiteátrumban tartotta volna a város a megemlékezést, a járványügyi készültség miatt azonban változtatni kellett a terveken.
Ami nem változott: a városi megemlékezés keretében adjuk át a városi kitüntető díjakat és a pedagógus díjakat.
Az ünnepséget a Városháza Dísztermében, szűk körben rendezzük meg, a díjazottak meghívásával, 2020. augusztus 20-án 17 órai kezdettel.

Szerettünk volna egy mindenki számára elérhető ünnepséget szervezni, de idén a kialakult helyzetre való tekintettel csak ebben a formában lesz lehetőségünk megtartani nemzeti ünnepünket.
Terveink szerint az esemény nyilvánosságát online közvetítéssel biztosítjuk a Szentendre Hivatalos Oldala Facebook-oldalon.

A rendezvényt az aktuális biztonsági előírásokat figyelembe véve rendezzük meg.

A városi ünnepség részletes programját később tesszük közzé.