2024. június 17., 18:19

Az iskolai szünet idején, június 24. és augusztus 31. között kerülő útvonalon lehet megközelíteni a Római temető utca mögött, a VSZ telephelyén kialakított ideiglenes parkolókat, ahonnan csak gyalogosan lehet megközelíteni a HÉV-állomást. Részletek borítóképünkön, illetve az alábbiakban.

Az iskolai nyári szünet idejére ütemezve, június 24-étől (hétfő) ismét változik a forgalmi rend a SPAR áruház építési területén. Június 24. és augusztus 31. között a leégett áruház területén már nem lehet parkolni, és az alternatív parkolók megközelítése is változik.

A VSZ telephelyén kialakított ideiglenes parkolóba június 24-től kerülő útvonalon lehet eljutni. A 11-es út felől érkezőknek a Vasúti villasoron haladva balra, a Szabadkai útra kell kanyarodni, majd onnan ismét csak balra kanyarodva a Római temető úton haladni a forgalom elől lezárt területig, ahol a HÉV sínek mentén visszakanyarodva lehet eljutni a VSZ-telephely mellett kialakított parkolóba. Ez egyben azt is jelenti, hogy a VSZ-parkolóból csak gyalogosan lehet eljutni a HÉV-állomáshoz.

A SPAR forgalomterelő táblákkal és molinókkal jelzi a változást. Kérjük, figyeljék a helyszíni jelzéseket. Az érintett területen, különösen a terelőútként kijelölt utcákban arra kell számítani, hogy június 24. és augusztus 31. közötti időszakban a szokásosnál nagyobb lesz a forgalom.
A Szabadkai utcából a Vasúti villasorra kanyarodást forgalomtechnikai tükör felszerelésével segíti az önkormányzat, a balról érkező forgalom láthatósága érdekében.

Megértésüket és együttműködésüket köszönjük!