2017. augusztus 30., 12:24
Felhívjuk az Olvasó figyelmét, hogy ez a cikk több, mint 7 éve jelent meg, ezért elavult információkat tartalmazhat.

A Szentendrei sportnap immár hagyományosan egy nagy tömeget vonzó ifjúsági rendezvény, amelynek másnapján Pilisi Tekerő kerül megrendezésre. Hogy a két program között se unatkozzanak az ide látogatók, illetve, hogy a gyerekek kicsit megmozgassák a szülőket is, lehetőséget adunk kis közös sportcsemegére. Ez lesz a Szentendre Kupa nevű küzdősport gála, ahol thaibox- és ökölvívó bemutatómérkőzéseket láthat a tisztelt publikum.

Célunk, hogy minél többen visszajöjjenek este hatra a Postás strand előtti területre, és élvezzük együtt a sport által nyújtott örömöket– ezúttal passzívabb, ám annál élvezetesebb formában. Lehet szurkolni a szentendrei harcosoknak, izgulni a remek kis meccseken, hallgatni a jó zenét és bulizni kicsit a sportolókkal. Mindenkit megnyugtatunk, erőszak nem lesz, csak komoly kis küzdelmek az egészen kicsiktől indulva a felnőttekig bemutatva e két nemes sport minden szépségét.
A sportágválasztó színpada már eleve egy boxring lesz, fedett terület, ami estére átalakul igazi csatatérré, tehát a gála eső esetén is meg lesz tartva.
A Szentendre VSE-t küzdősport csapata országosan is elismert, a Szentendre Gymben, a Kőfaragó utcában kemény munka folyik, szezonban száznál is többen űzik a thaibox, az ökölvívás, a kettlebell, vagy a kravmaga sportágakat hattól hetvenhat éves korig. Számtalan ifjúsági és felnőtt magyar bajnokot adtunk már sportágainknak.
Reméljük, minél többen eljönnek, mert ütős kis este lesz, mi mindent megteszünk, de kell a biztatás, a jelenlét, hogy visszaadhassuk azt a sok-sok szeretetet, amit a várostól kaptunk eddig!

Skrobár Róbert
Szentendre VSE elnök