2017. november 16., 09:13

Távvezeték-korszerűsítést végez november 22-től egy hónapon át a Fűtőmű a Kálvária úton, a távhőszolgáltatást a munkálatok idején is folyamatosan biztosítják.

A Fűtőmű tájékoztatása szerint műszaki okokból szükséges egy vezetékszakasz mielőbbi cseréje a Kálvária u. 57-59-61. sz. hátsó frontján, a munka a távhőszolgáltatást nem befolyásolja.

A munkálatokkal kapcsolatban a Fűtőmű előzetesen egyeztetett a területen érintett egyéb szolgáltatókkal, a kivitelezés folyamán azonban előfordulhat az ELMÜ és a TELEKOM vezetékek sérülése, ezáltal szolgáltatás-kimaradás is, mivel e szolgáltatók vezetékei több helyen érintik a távhő közmű alagutat.

A korszerűsítés miatt a távvezeték nyomvonalán lévő fákat és cserjéket ki kell vágni. A szolgáltató törekszik a mind komplexebb helyreállításra, de a távvezeték fölé és annak 2 méteres védőtávolságában a kivágott növények visszatelepítésére nincs mód. A füvesítést tavasszal végzik.

Kérdésekkel, bejelentésekkel forduljanak a Városi Ügyfélszolgálathoz: 06 26 300 407, vagy a Fűtőműhöz 06 26 816 646, futomu@szentendre.hu.

A Fűtőmű célja, hogy minél biztonságosabb szolgáltatást nyújtson a lakosságnak.

A korszerűsítésből adódó kellemetlenségekért kérjük szíves megértésüket!

A Fűtőmű tájékoztatója