Szentendre segít

SZENTENDRÉÉRT KÖZALAPÍTVÁNY
számlaszáma: 11742087-20073857 | közlemény: Koronavírus 2020 »»
SZENTENDREI ÉLÉSTÁR – ÉLELMISZER-ADOMÁNYOKAT VÁRUNK »»

EREDMÉNYESEN MŰKÖDIK A SZENTENDREI ÉLÉSTÁR
Sikeres első három hetet tudhat maga mögött a Szentendrei Éléstár. Április 22-től több mint 300 élelmiszer- és tisztítószercsomagot osztottak ki rászoruló családoknak és egyedülállóknak, a Szentendréért Közalapítványnak és nagylelkű adakozóknak köszönhetően. A működés első három hetében az adományok összértéke megközelíti a négymillió forintot.
2020. 05. 08.. Tovább >>

 KACSAKŐ RÁDIÓ INTERJÚJA
ELEK ZSÓFIA, KABINETVEZETŐVEL

2020. 05. 01..

ENDREI JUDIT SZENTENDRE
JÓSZOLGÁLATI NAGYKÖVETE

2020. 04. 29.

A SZENTENDREI ÉLÉSTÁR
ELSŐ NAPJA


2020. 04. 24.

ADOMÁNYOKAT VÁR, TELJES KAPACITÁSSAL MŰKÖDIK AZ ÉLÉSTÁR
Több mint egymillió forint értékben, összesen 128 élelmiszer- és tisztítószercsomag talált gazdára a Szentendrei Éléstár első három napján. A város közösségi élelmiszeralapját kezelő köztisztviselők a nyitvatartás háromszor négy órája alatt szétosztották a jelentkező rászorulóknak a Magyar Máltai Szeretetszolgálat és az önkormányzat kezdő adományát és a magánszemélyektől kapott csomagok nagy részét is.
2020. 04. 24. Tovább >>

MEGNYITOTT A SZENTENDREI ÉLÉSTÁR
Tíz adományozó, aktív képviselői segítség és 38 kiosztott adománycsomag a Szentendrei Éléstár nyitónapjának mérlege. Az önkormányzat Segíts, hogy segíthessünk jelmondattal meghirdetett kezdeményezése a járványhelyzetben rászorulóvá váltak számára kíván közösségi támogatást nyújtani. Egyúttal a segíteni akarókat hívja, azokat, akik úgy érzik, tudnak és szeretnének is adni.
2020. 04. 22. Tovább >>

SZENTENDREI ÉLÉSTÁR: PRÓBAÜZEM TÍZ FELAJÁNLOTT HŰTŐVEL
A várakozásokat felülmúló lakossági támogatással indult a városi élelmiszeralap megvalósítása a húsvéti hétvégén. Az önkormányzat első kérésére tíz hűtőgépet is felajánlottak magánszemélyek és vállalkozók, a városi Éléstár ezzel megkezdheti az élelmiszerkészlet gyűjtését. Az egyhetes próbaüzem után az adományozás április 22-én indul.
2020. 04. 15. Tovább >>

ÉLELMISZERALAPHOZ HŰTŐKET KÉR A VÁROS
Szentendrei Éléstár néven élelmiszeralapot hoz létre a város a koronavírus járvány miatt nélkülözők megsegítésére. A cél, hogy az összegyűjtött élelmiszert önkormányzati felügyelettel juttassuk el a rászorulók számára. A tároláshoz legalább öt hűtőgép felajánlását kéri a város. Az élelmiszer-adományokat április 16-ától fogadja a városi alap.
2020. 04. 13. Tovább >>