2023. január 26., 11:48
Felhívjuk az Olvasó figyelmét, hogy ez a cikk több, mint 1 éve jelent meg, ezért elavult információkat tartalmazhat.

A Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem (BME) Építészmérnöki Kar Középülettervezési Tanszék másodéves hallgatóinak terveiből nyílik kiállítás a Szentendrei Képtárban. A megnyitón Pilis Dániel alpolgármester és Prosek Zoltán, a Ferenczy Múzeumi Centrum igazgatója mond köszöntőt.

Az esemény időpontja: február 4. (szombat), 17:00
Helyszín: Szentendrei Képtár (Fő tér 2-5.)

2022 tavaszán a BME Középülettervezési Tanszékén egy teljes évfolyam mintegy 250 hallgatója készített terveket Szentendre hét különböző helyszínére. A hallgatók a féléves munka során, helyi közösségi kezdeményezések, intézmények igényeire szabva, a város izgalmas és sokrétű téri helyzeteit megismerve alkották meg vízióikat Szentendre lehetséges új közösségi épületeiről. A tárlat a legérdekesebb terveket és maketteket mutatja be.

A tárlatot megnyitja: Golda János Ybl-díjas építész, az Építész Mester Egylet elnöke és Bartha András Márk, DLA egyetemi adjunktus

A kiállítás 2023. február 5-26-ig, szombaton és vasárnap 14 és 16 óra között látogatható.

Az FMC a programváltoztatás jogát fenntartja, eseményein kép- és videófelvétel készülhet. Részvételével Ön hozzájárul ahhoz, hogy az FMC a felvételeket közösségi média felületein és honlapján felhasználja. Hozzájárulását az info@muzeumicentrum.hu címen bármikor visszavonhatja.

Kapcsolódó cikk:

Építészeti tervpályázat kiállítás | Megnyitó