2020. június 2., 16:56

2020. június 2-ától a Hatósági iroda is fogad személyesen ügyfeleket az Adóiroda és az anyakönyvvezető mellett. Az ügyintézéshez előzetes időpont-egyeztetés szükséges. A megfelelő biztonsági intézkedések betartásával fokozatosan helyreáll a normál ügyfélfogadási rend. A teljes újranyitás dátuma 2020. július 3. péntek, amikor a Hivatal és a Városi Ügyfélszolgálat is megnyitja kapuit. 

Kézfertőtlenítő, cseppfertőzés elleni áttetsző védőfal, arcmaszk – szigorú biztonsági intézkedésekkel, fokozatosan áll vissza a korábbi ügyfélfogadási rend a szentendrei önkormányzatnál, a Városházán és a Városi Ügyfélszolgálatnál is.

A Hivatalban május 4-étől részlegesen fogadnak már személyesen ügyfeleket: a házasulandók időpont-egyeztetés után személyesen jelezhetik szándékukat Urbán Zsuzsanna anyakönyvvezetőnek (06 26/785-111), és ugyanettől a naptól kezdve az Adóiroda is fogad ügyfeleket előzetes időpontfoglalással, amit a Városi Ügyfélszolgálatnál telefonon vagy e-mailen lehet intézni (06 26/300-407; ugyfelszolgalat@szentendre.hu). Az online vagy emailben történő ügyintézés ugyanakkor változatlanul biztosított az ügyfelek számára.

Június 2-án (kedd) nyit a teljes Hatósági iroda, időpontot a személyes ügyfélfogadáshoz a Városi Ügyfélszolgálatnál lehet kérni.

Július 3-án, a veszélyhelyzet kihirdetése utáni 16. hétben, a biztonsági szabályok betartása mellett, a Városháza is megnyitja kapuit a polgárok előtt, ettől a naptól kezdve tart ügyfélfogadást a Főépítészi iroda is. A Főépítészi irodához időpontot kérni a kiss.gabriella@szentendre.hu e-mail címen és a 26/785-038-as vagy a 26/785-142-es telefonszámon lehet.

A legtöbb ügytípus a Városi Ügyfélszolgálatnál (Duna korzó 25. “Fehérház”) intézhető. Itt is július 3-ától fogadják ismét személyesen az ügyfeleket. Telefonon vagy e-mailen (+36-26/300-407; ugyfelszolgalat@szentendre.hu) történt időpontfoglalás után maszkban és a kihelyezett kézfertőtlenítők használatával, az egy térben egy időben tartózkodók létszámának korlátozásával, újra fogadják az ügyeiket intéző polgárokat az ügyintézők.

Ekkor, a Közszolgálati tisztviselők napja nap után tervezi a hivatal teljes újranyitását a város, természetesen az akkori járványügyi helyzetnek megfelelő szabályokkal.

Ügyfeleinknek addig köszönjük megértésüket és türelmüket, valamint a biztonsági szabályok betartását.