2020. október 9., 14:21

Október elejétől tart a 11-es projekt problématérképének adatfelvétele. Ebben is sikerrel kérte a közlekedők részvételét a város: már több mint ezer kérdőívet töltöttek ki és küldtek be civil közreműködők.

A 11-es főút, háttérben a Szentendrei-szigettel (Boda Balázs, Fortepan)

A 11-es projekt applikációs forgalomszámláláshoz hasonlóan a problématérkép szakaszba is sikerrel vonta be a város a közlekedőket. Az első héten már több mint ezer kitöltött kérdőív érkezett be, reflektálva a 11-es főút legfőbb problémáit érintő kérdésekre, szakaszonként, csomópontonként vizsgálva az utat.

A Problématérkép online kérdőívet október végéig lehet kitölteni, kérjük, segítsék ezzel a mindannyiunkat érintő projektet!

A kérdőív kitöltése 5-10 percet vesz igénybe, de segítségével kirajzolódhatnak a 11-es közlekedésének legfontosabb problémái. Ebben a közlekedés jobbításával kapcsolatos javaslatok megírására is lehetőség nyílik. A kérdőív anonim, nem gyűjt személyes információt, kitöltése gyors és egyszerű. Elérhető itt »»

A projekt új hirdetéseit a 11-es úton, vagy annak közelében készült, közlekedési tematikájú, retro szentendrei képekkel is illusztráljuk, hiszen  a legtöbben szeretjük a régi fotókat városunkról.

Októberben tehát, bármivel is közlekednek a 11-es úton, töltsék ki a Problématérkép kérdőívet, akár többször is, és írják meg az ötleteiket! Számoljanak velünk!

Fotó: Fortepan, Boda Balázs