2023. május 30., 12:55

A DMRV Zrt. tájékoztatása szerint ivóvíz-vezetékeken történt csőtörés utáni hibaelhárítás miatt május 31-én, szerdán, 8 óra és 14 óra között az ivóvíz-szolgáltatás szünetelésére, illetve nyomáscsökkenésre kell számítani a Kálvária út – Hamvas Béla utca – Széchenyi István tér és a Fehérvíz utca által határolt területen, valamint a kapcsolódó keresztutcákban.

A szolgáltató a hibaelhárítás idején a közintézmények (bölcsőde, óvoda) elé kihelyezett lajtokkal biztosítja az ideiglenes vízellátást.

A Duna Menti Regionális Vízmű Zrt. jelzi, hogy előre nem látható műszaki probléma miatt a hibaelhárítás befejezésének időpontja későbbre tolódhat, ugyanakkor, amennyiben a hibaelhárítást a megadott időpont előtt befejezik, a vízszolgáltatást azonnal helyreállítják.

Kérjük, szíveskedjenek gondoskodni a háztartásukhoz elegendő vízmennyiség vételezéséről!

A hibaelhárítás ideje alatt a lerakódott üledék felhasználói hálózatba bejutásának elkerülése érdekében, kérjük a vízvételi helyeket vagy a vízmérő előtti főelzáró csapot zárva tartani szíveskedjenek.
A szolgáltatás ismételt beindításakor az ivóvízben átmenetileg sárgásbarna elszíneződés, zavarosodás fordulhat elő. A mosatás, fertőtlenítés miatt erősebb klórszag érezhető, ami az egészségre ártalmatlan.

A DMRV Zrt. köszöni a lakosság megértő türelmét.