2022. szeptember 12., 14:00
Felhívjuk az Olvasó figyelmét, hogy ez a cikk több, mint 1 éve jelent meg, ezért elavult információkat tartalmazhat.

A kivitelező Mészáros és Mészáros Zrt.-vel közös lakossági tájékoztatót tett közzé a Duna Menti Regionális Vízmű Zrt. (DMRV)  a Közúzó utcai, ívóvízhálózat-fejlesztési és -korszerűsítési munkálatokról. A tájékoztató szerint szeptember 8. és 23. között vízcsőépítés zajlik, melynek idején a közlekedést biztosítják.

A DMRV a szolgáltató és a kivitelező nevében saját felületein tett közzé lakossági tájékoztatót a 2022. szeptember 8. és 23 . közötti munkákról.

Tisztelt Lakosok, Ingatlantulajdonosok!

Ezúton tájékoztatjuk Önöket a DMRV Duna Menti Regionális Vízmű Zrt. megbízásából a Közmű-Alagút Zrt, által végzett, Szentendre Kőzúzó utcai ivóvízfejlesztés projektelem kivitelezési munkáiról:

2022. szeptember 08-23-a között kivitelezési munkák zajlanak.

– Ez érinti a Kőfaragó utca – Kőzúzó köztől a Kőfaragó utcán haladva Vasúti villasor irányába – Munkanem:
Vízcső építése, összes járulékos munkával együtt –;

– A Kőzúzó utcában aszfaltmarás: aszfalt felső rétegének marása a tervezett vezeték nyomvonalában.

Az érintett ingatlantulajdonosokkal a Kivitelező folyamatosan egyeztet a kivitelezés időszaka alatt.

A közlekedés zavartalan biztosítása érdekében, a vezeték nyomvonala felett ideiglenes nyomvonal-helyreállítás történik, a jelenleg aszfaltburkolattal ellátott szakaszokon, a végleges aszfalt záróréteg a teljes csőszakasz elkészülte után kerül megépítésre.

A munkálatokkal kapcsolatos esetleges egyéni bejelentéseket, kérdéseket az alábbi elérhetőségeken lehet megtenni; Közmű-Alagút Zrt, Berecz Zoltán művezető. Telefon: +36 (30) 207 4320 (H-P munkaidőben 8:00-16:00 óra között).

A munkavégzés ideje alatt okozott esetleges kellemetlenségekkel kapcsolatban kérjük szíves megértését
és türelmét!

 

DMRV Duna Menti Regionális Vízmű Zrt. üzemeltető
Mészáros és Mészáros Zrt. kivitelező

A környék 19 települését érintő ivóvízhálózatokat korszerűsítő és egyéb víziközmű berendezéseket fejlesztő állami beruházással kapcsolatban Fülöp Zsolt polgármester szeptember elsején kezdeményezte, hogy a beruházás kivitelezője, a Mészáros és Mészáros Ipari, Kereskedelmi és Szolgáltató Zrt. a munkavégzést függessze fel és a DMRV a kivitelezőt szólítsa fel a munkavégzéshez kapcsolódó, törvényben előírt tájékoztatási kötelezettségének teljesítésére.