2022. október 24., 15:41
Felhívjuk az Olvasó figyelmét, hogy ez a cikk több, mint 2 éve jelent meg, ezért elavult információkat tartalmazhat.

Szentendre Város Önkormányzat képviselő-testülete 2022. november 30-án (szerdán) – az energiaválság miatt a megszokottnál korábban – 14:00 órai kezdettel a Városháza Dísztermében közmeghallgatást tart, amelyre minden érdeklődőt tisztelettel várnak. Szentendrén évente kétszer tart közmeghallgatást az önkormányzat, a fűtésszezon utáni, tavaszi újra a megszokott késő délutáni időpontban lesz. Köszönjük a megértést, ugyanakkor felhívjuk a figyelmet arra, hogy kérdés előzetesen, írásban is felthető. Minden feltett kérdésre válaszol a városvezetés. 

Az érdeklődők kérdéseiket a polgarmester@szentendre.hu e-mail címre 2022. november 25-ig írásban is megküldhetik, illetve a nyilvános testületi ülés keretében a jelenlévő képviselőkhöz kérdést tehetnek fel, javaslattal élhetnek. Az esemény online is követhető lesz.

A közmeghallgatásra minden érdeklődőt tisztelettel vár Szentendre Város Önkormányzat képviselő-testülete.

Adatkezelési tájékoztató (.pdf)

A közmeghallgatáson a helyi lakosság és a helyben érdekelt szervezetek a helyi közügyeket érintő kérdéseket és javaslatokat fogalmazhatnak meg. A város szervezeti és működési szabályzata szerint a közmeghallgatás időtartama legfeljebb három óra. A megjelentek 1 alkalommal legfeljebb 5 percben jogosultak felszólalni.

 

(Borítókép: Bellai László)