2015. május 29., 19:23
Felhívjuk az Olvasó figyelmét, hogy ez a cikk több, mint 9 éve jelent meg, ezért elavult információkat tartalmazhat.

Az eredetileg lakosságot célzó 1+1 útépítési pályázatot kibővítette az önkormányzat, mert a város épített környezetének fejlesztése, azon belül is az út- és a járdaépítések és felújítások kiemelt fontosságúak a város, a vállalkozások és a lakóközösségek számára. Ennek elősegítésére 50 %-os önerőt igénylő út- és járdaépítésekhez önkormányzati forrás igényelhető. Két kategóriában lehet pályázni: lakóterületi út- és járdaépítésre vagy felújításra, vagy vállalkozások esetében ipari területen megvalósuló út- és járdafelújítás beruházásra. Az 1+1 program keretében kategóriánként 19 m Ft a rendelkezésre álló forrás.

Kérelmet nyújthat be minden szentendrei lakó- és utcaközösség, vállalkozás, aki egy adott útszakasz építése vagy felújítása céljából polgári jogi társaságot alakít, vagy önállóan tervezi a beruházás megvalósítását.

A részletes pályázati kiírás, adatlapok és a tájékoztató anyagok az alábbi linkeken megtalálhatóak, további részletes felvilágosítás kérhető a 0620 943 8372 telefonszámon, valamint kosztek.gabi@szentendre.hu e-mail címen.

MÓDOSÍTOTT Melléklet 1+1 támogatás feltételrendszere

ADATLAP 1+1

MŰSZAKI ADATLAP 1+1

Polgári jogi társasági-MINTA