2021. október 11., 15:24
Felhívjuk az Olvasó figyelmét, hogy ez a cikk több, mint 3 éve jelent meg, ezért elavult információkat tartalmazhat.

Az ivóvíz-szolgáltatás szünetelése várható a Cseresznyés út mentén a Rügy utca és a Kökény utca közötti szakaszon, valamint a Fenyő utca teljes hosszában, a Fenyő közben és a Rügy utcában 2021. október 15-én, pénteken 8 és 14 óra között. A DMRV Zrt. az eredetileg csütörtökre tervezett munkát péntekre halasztotta. A szolgáltató tájékoztatója.

Tisztelt Felhasználó!

Értesítjük, hogy az ivóvíz-közműhálózat karbantartási munkálatai miatt 2021.10.15-én, pénteken 8:00 órától 14:00 óráig nyomáscsökkenés, illetve az ivóvíz-szolgáltatás szüneteltetése várható SZENTENDRE területén, az alábbi helyeken:
Cseresznyés út mentén a Rügy utca és a Kökény utca közötti szakaszon; Fenyő utca teljes hosszában; Fenyő közben; Rügy utcában.

Kérjük, szíveskedjenek gondoskodni a háztartásukhoz elegendő vízmennyiség vételezéséről!

A karbantartás ideje alatt a lerakódott üledék felhasználói hálózatba bejutásának elkerülése érdekében kérjük a vízvételi helyeket (vagy a vízmérő előtti főelzáró csapot) zárva tartani!

A szolgáltatás ismételt beindításakor az ivóvízben átmenetileg sárgásbarna elszíneződés, zavarosodás fordulhat elő. A mosatás, fertőtlenítés miatt erősebb klórszag érezhető. Ezen jelenség az egészségre ártalmatlan.

Megértő türelmüket köszönjük!
DMRV Duna Menti Regionális Vízmű ZRt.

www.dmrvzrt.hu