2022. július 12., 13:01
Felhívjuk az Olvasó figyelmét, hogy ez a cikk több, mint 2 éve jelent meg, ezért elavult információkat tartalmazhat.
A Gondozási Központ nyílt napot tart július 21-én, csütörtökön, 10:00 órától a Sztaravodai út 2. alatt található intézményben, melyre minden érdeklődőt szeretettel várnak.

Az érdeklődők megismerkedhetnek az intézmény szolgáltatásaival, valamint előadásokat hallhatnak az idősek nyári táplálkozásáról és a folyadékfogyasztásáról, illetve tanácsot kaphatnak Miháldy Kinga dietetikustól. A július az Idősek Klubjában is az egészség hónapja, ilyenkor a Szentendre Egészséges Városért Közalapítvány szervez számukra programokat.

„Látogassanak el hozzánk, hogy megismerjék szolgáltatásainkat, tekintsenek be életünkbe!” – invitálnak a Gondozási Központ munkatársai.

Borítóképünk egy kockája annak a videónak, amelyet a Gondozási Központ munkatársai készítettek a COVID-járvány legsúlyosabb időszakában csatlakozva a neten terjedő Jerusalema tánckihíváshoz. Ez a felvétel  nagyon sokat elárul arról a szellemiségről, lelkiségről, ami a Gondozási Központ csapatát jellemzi:

Tudnivalók:  Akadálymentes bejárat a Zúzmara utca felől. A szociális intézményekben változatlanul kötelező a maszk használata, ezért kérik,  hogy mindenki vigyen magával szájat, orrot eltakaró maszkot. További információ a 06/26-311-964-es telefonszámon kérhető.

Köszönet a Gondozási Központ munkatársainak, mert olyan munkát végeznek, amit mindannyiunk helyett, vagy a családtagok áldozatos munkáját kiegészítve tesznek, törődnek az kiszolgáltatottakkal, rászorulókkal – az ő támogatásuk közös emberi és társadalmi felelősségünk.

Ha teheti, kérjük, segítse Ön is a Gondozási Központ tevékenységét – a Szentendréért Közalapítvány számlaszámán:
11742087-20073857 | IBAN szám: HU50 1174 2087 2007 3857 0000 0000
A közlemény rovatban feltüntetve: „Gondozási Központ”
Köszönjük!

Kapcsolódó anyag:

Gondozási Központ: „a munkánk középpontjában az ember áll…”