2020. szeptember 21., 11:14
Felhívjuk az Olvasó figyelmét, hogy ez a cikk több, mint 4 éve jelent meg, ezért elavult információkat tartalmazhat.

2020. szeptember 14-én születésnapja alkalmából az önkormányzat nevében Fülöp Zsolt polgármester és Pál Gábor képviselő köszöntötte Herczog Gyuláné szentendrei lakost, aki a 90. életévét töltötte be.

Herczog Gyuláné, Zsóka néni születése óta Szentendrén él, a felmenői is szentendrei lakosok voltak. Huszonhárom évesen ment férjhez, két gyermeke, két unokája és egy dédunokája  született. Egész életében varrónőként dolgozott a Szentendrei Ipari Szövetkezetben, később ugyanitt ipari tanulókat tanított. Munkáját mindvégig nagy szeretettel végezte. Egészen 80 éves koráig varrt, saját részre most is elvégez kisebb javításokat.  Teljes szellemi frissességéről tanúskodik, hogy minden régi emléket és kedves ismerőst fel tud idézni a múltjából és nagy szeretettel mesél róluk. A ma napig tevékeny, egyedül látja el a feladatait és a ház körüli teendőket. A korából  20 évet biztosan letagadhatna.
Belvárosi háza kertjében, finom falatok kíséretében és rokonai, barátai körében köszöntötte őt Fülöp Zsolt polgármester és Pál Gábor képviselő.

További jó egészséget és sok boldog születésnapot kívánunk!