Kedvcsinálónak napról-napra bemutatjuk a Szentendre Éjjel-Nappal Nyitva rendezvény három napja alatt kapható GastroArt desszerteket. A GastroArt keretében egymásra talál a gasztronómia és a művészet egy fantázianévvel jelölt artisztikus desszertkompozícióban. A kilenc édességet kilenc szentendrei művész és helyi étterem, kávézó, cukrászda jeles képviselőjének párosa tervezte és készítette el.
Augusztus 26-28.
Mjam Karibi Étterem
Szentendre, Városház tér 2.
KÉK CURACAO
desszert fagylalttal, kék likőrrel és gyümölcsökkel
Alkotópáros: Lehoczky Krisztina képzőművész és Oscar Heyliger séf
A desszertet Oscar szülőföldjének, a Karib-tenger egyik kis szigetének, a Curacaonak az ízei, és Krisztina képeinek pasztellszínei ihlették.
Kérjék, és kóstolják a Kék Curacaót!
Fotó: Deim Balázs