2016. augusztus 17., 17:09
Felhívjuk az Olvasó figyelmét, hogy ez a cikk több, mint 8 éve jelent meg, ezért elavult információkat tartalmazhat.

Kedvcsinálónak napról-napra bemutatjuk a Szentendre Éjjel-Nappal Nyitva rendezvény három napja alatt kapható GastroArt desszerteket. A GastroArt keretében egymásra talál a gasztronómia és a művészet egy fantázianévvel jelölt artisztikus desszertkompozícióban. A kilenc édességet kilenc szentendrei művész és helyi étterem, kávézó, cukrászda jeles képviselőjének párosa tervezte és készítette el.

Augusztus 26-28.
Mjam Karibi Étterem
Szentendre, Városház tér 2.

KÉK CURACAO
desszert fagylalttal, kék likőrrel és gyümölcsökkel

GastroArtMjam2

Alkotópáros: Lehoczky Krisztina képzőművész és Oscar Heyliger séf

A desszertet Oscar szülőföldjének, a Karib-tenger egyik kis szigetének, a Curacaonak az ízei, és Krisztina képeinek pasztellszínei ihlették.

Kérjék, és kóstolják a Kék Curacaót!

Fotó: Deim Balázs