2017. június 27., 12:43
Felhívjuk az Olvasó figyelmét, hogy ez a cikk több, mint 7 éve jelent meg, ezért elavult információkat tartalmazhat.

2017. június 23-án zajlott le a korszerűsített háziorvosi rendelő műszaki átadás-átvétele, amely így alkalmassá vált a 24 órás ügyelet biztosítására. A beruházást az önkormányzat finanszírozta és a Városi Szolgáltató N. Zrt. bonyolította le.

A fejlesztés célja a 24 órás állandó ügyeleti ellátáshoz szükséges feltételek biztosítása volt, a szakmai feltételek szerint (mozgássérült mosdó és elegendő számú pihenőhelyiség kialakítása). A Bükköspart 27. szám alatti épület ügyeleti helyiségcsoportjában a vizesblokk és a pihenőhelyiség átalakítására volt szükség. A fejlesztés a Pest Megyei Kormányhivatal Szentendrei Járási Hivatala Népegészségügyi Osztályával egyeztetve zajlott. Annak érdekében, hogy megfelelő számú pihenő álljon a személyzet rendelkezésére, az egyik helyiséget megosztották, a vizesblokkot pedig korszerűsítették és akadálymentes mosdóval látták el.

A kivitelezés a felmerült pót- és többletmunkák összegével együtt bruttó 5,3 millió Ft-ba került. Az önkormányzati beruházást a Városi Szolgáltató kivitelezésében készült el.