2020. március 3., 16:48
Felhívjuk az Olvasó figyelmét, hogy ez a cikk több, mint 4 éve jelent meg, ezért elavult információkat tartalmazhat.

„Az én szentendrei családom” címmel hirdet rajzpályázatot szentendrei nagycsoportos óvodás gyermekek részére az önkormányzat. A rajzokat 2020. március 12-ig lehet leadni a Városházán. A pályamunkákból március 16-án nyílik kiállítás a Városház Galériában.

A pályázat témája: „Az én szentendrei családom” – a rajzokon jelenjen meg a gyermek, a családja, de fontos a szentendreiség hangsúlyozása is. Szentendrei óvodák nagycsoportosaitól várunk rajzokat a megadott témában.

A kiállítás helyszíne: Szentendrei Városház Galéria

A kiállítás időpontja: 2020.03.16 – 04.03.

A megnyitó: 2020. március 16. hétfő 17.00

Az óvónők dönthetik el, hogy 4 db A4-es vagy 2 db A3 vagy 1 db A2-es rajzot küldenek be a pályázatra.  Minden óvoda 4 db keretben állíthat ki rajzokat. Több rajzot nem tudunk kiállítani.

A rajzokat 2020. március 12-ig kérjük leadni a Városháza portáján. Kérjük, hogy minden rajz hátuljára feltétlenül írják rá az alkotó gyermek és óvodája nevét, a gyermek életkorát és az óvónője nevét.

A kiállított rajzokra az interneten szavazást hirdetünk meg és a legtöbb szavazatot kapó 3 rajz felhasználásával készül majd az első osztályosoknak szánt „Lokálpatrióta csomagba” kerülő leckefüzet és órarend. Minden kiállító gyermek ajándékot kap.

További információ: kozma.krisztina@szentendre.hu