2024. június 28., 12:21

A V8 Uszoda és Szabadidőközpont fitnesztermét bérlő Work Solar Hungária Kft. szerződése 2023. december 31-én lejárt, így jelenleg jogcím nélkül használja a termet. A helyzet rendezése során az uszodavezetés mindent megtesz a zökkenőmentes átállásért.

Ahogy azt korábban megírtuk: másodfokon a bíróság érvénytelenítette és hatályon kívül helyezte a fitneszterem bérleti szerződésének módosítását, amelyet az akkori ügyvezető, Rozman Péter 2020 júniusában kötött a Work Solar Hungária Kft.-vel. A pert az önkormányzat indította a terembérleti szerződésmódosítás érvénytelenségének és hatálytalanságának megállapítását kérelmezve, mert a szerződésmódosítás során a tulajdonosi érdekei súlyosan sérültek.

A bírósági döntés értelmében az eredeti szerződésben foglaltak szabályozzák a felek közötti viszonyt.  E szerint a bérleti viszony 2023. december 31-én lejárt. Így jelenleg a Work Solar Hungária Kft. jogcím nélkül használja a termet. Az Aquapalace Kft. által megbízott ügyvédi iroda felszólította a bérlőt, hogy július 31-ig adja át a helyiséget a V8 Uszoda és Szabadidőközpontnak.

Az uszodavezetés előkészíti a feltételeket, hogy saját hatáskörben működtesse a fitnesztermet és mindent megtesz a zökkenőmentes átállás érdekében.