2024. július 5., 17:42

A Tiszteletes és a Bajcsy-Zsilinszky utcai csomópont és a Bajcsy-Zsilinszky utca 6. közötti szakaszon az egysávos közlekedés biztosítása érdekében gépkocsival várakozni nem lehet július 8-tól várhatóan 15-ig. A Család- és Gyermekjóléti Szolgálat szolgálat számára a felújítás alatt álló Bodor-udvarnál a vízmérő kiépítését végzik.

A gerincvezeték – amelyre a vezeték rákötése történik – az útpálya közepén fekszik, ezért válik szükségessé a forgalmi rend ideiglenes módosítása. Kérjük, hogy július 8-án reggel 7 óráig vigyenek el minden gépkocsit a területről és a munkák befejezéséig a térképen „X”-szel jelölt területen ne parkoljanak. A kivitelező ÚTÉP-GÉP-TRANS Kft. a munkaterületet pollerekkel jelöli ki.
Megértésüket és türelmüket köszönjük.

Ahogy azt korábban megírtuk, a Család- és Gyermekjóléti Intézményfenntartó Társulás az európai uniós forrásból finanszírozott TOP PLUSZ pályázaton 250 millió forint nyert a Bodor-udvar épületének felújítására, ide fog költözni családsegítő szolgálat. Elkészültek a felújítás kivitelezési tervei, rövidesen elindítják a közbeszerzési eljárást.