2020. október 2., 13:03

Sikerrel zárult az applikációs forgalomszámlálás, a 11-es projekt a problématérkép adatfelvételével folytatódik. Ebben szintén a közlekedők részvételét kéri a város: a Problématérkép kitöltésével bárki hozzájárulhat a porjekt eredményességéhez.

Várakozáson felüli adatmennyiség érkezett az applikációs forgalomszámláláshoz: több mint 40 ember 300 feletti tracket szolgáltatott, ami összesen több mint 20 000 mérési pontot jelent a 11-es főút szentendrei szakaszán. Az adatszolgáltatók között volt autóbuszos, kerékpáros és robogós, a többségük azonban személyautóval közlekedik a 11-es főúton.

A 11-es projekt a következő szakaszába lépett, az applikációs adatfelvétel után, októberben a problématérkép összeállítása indult. Ehhez szintén a közlekedők segítségét kéri a város. A Problématérkép online kérdőív kitöltésése 5-10 percet vesz igénybe, de segítségével kirajzolódhatnak a 11-es közlekedésének legfontosabb problémái. Ebben a közlekedés jobbításával kapcsolatos javaslatok megírására is lehetőség nyílik. A kérdőív anonim, nem gyűjt személyes információt, kitöltése gyors és egyszerű. Elérhető itt »»

A projekt új hirdetéseit közlekedési tematikájú, retro szentendrei képekkel is illusztráljuk; lovaskocsival, mással is. Tesszük ezt azért, mert azt gondoljuk, sokan szeretjük a régi fotókat városunkról.

Októberben tehát, bármivel is közlekednek a 11-es úton, töltsék ki a Problématérkép kérdőívet, akár többször is, és írják meg az ötleteiket! Számoljanak velünk!