2022. április 26., 12:06
Felhívjuk az Olvasó figyelmét, hogy ez a cikk több, mint 2 éve jelent meg, ezért elavult információkat tartalmazhat.
A szakmai értékelés, egyes javaslatok projektekre bontása után sok megvalósítható fejlesztési ötlet keletkezik a beküldött javaslatokból, de a szavazólapra városrészenként csak öt projekt kerülhet. Hogy melyik lehet ez az öt, azt a város polgáraiból, a képviselőkből álló városrészi munkacsoportok közös tanácskozása dönti el. Május 4-ig várjuk a munkacsoportokba a jelentkezéseket.

Több mint 350 szavazólap érkezett be a Városrészi Költségvetés 2022 programra. Jelenleg a javaslatok szakmai értékelése, egyes javaslatok projektekre bontása folyik. Így nagyon sok megvalósítható fejlesztés kerül a választókerületenkénti munkacsoportok elé, amit a tagok előzetesen véleményeznek. Az egyes fejlesztési ötletek szavazásra bocsátásáról szóló végső döntést a munkacsoportok közös tanácskozása, az úgynevezett Közösségi Gyűlés pontozással hozza meg. Városrészenként az öt legtöbb pontot kapott javaslat kerül majd fel a szavazólapra.

A munkacsoportok közös tanácskozására május 7-én kerül sor. A tanácskozás nyilvános, de tanácskozási és pontozási joggal csak a munkacsoportok tagjai rendelkeznek. A tanácskozás a Központi Menzán (Szentendre, Bajcsy-Zsilinszky u. 4) lesz, szombaton 10:00 és 13:00 óra között.

Kérjük, vegyen részt ön is a városrészenkénti öt  fejlesztési ötlet kiválasztásában, amelyekről a város polgárai majd szavazással dönthetnek.  Jelentkezzen május 4-ig a szavazólapot összeállító munkacsoportokba!

Az alábbi regisztrációs lap kitöltésével lehet jelentkezni a munkacsoportokba. Kérjük, hogy a jelentkezők adják meg nevüket, valamint telefonos elérhetőségüket is.