KEHOP-5.2.9-16-2016-00067 pályázat

Támogatást nyert Szentendre KEHOP pályázata

156.6 millió forint támogatást nyert Szentendre KEHOP pályázata. A forrást a közintézmények – gyermekorvosi rendelő, iskolák – energetikai korszerűsítésre lehet fordítani. Tovább »

Elindul a közintézmény energetikai korszerűsítési projekt

A KEHOP-5.2.9-16-2016-00067 azonosítószámú, a „Szentendrei Házi Gyermekorvosi Rendelő és iskolák megújítása” című pályázati konstrukciónak köszönhetően a napokban megkezdődnek a felújítási munkák a Gyermekorvosi rendelőben, valamint az Izbégi Általános Iskola és a Szentendrei II. Rákóczi Ferenc Általános Iskola és Gimnázium épüeteiben. Tovább »

Iskolakezdés Szentendrén

A tanév elején kérdeztük a szentendrei oktatási intézmények vezetőit az idei fejlesztésekről és tervekről. Tovább »

Gyermekorovosi rendelő átadó ünnep

Szentendre Város Önkormányzata 2017. szeptember 27-én szerdán, 11 órai kezdettel tartja a KEHOP pályázati támogatással energetikai felújítással korszerűsített gyermekorvosi rendelő átadóját, melyre szeretettel várjuk a szülőket és a gyermekeket. Tovább »

Megújúlt a gyermekorvosi rendelő

Szeptember 27-én délelőtt adták át hivatalosan is a megújult szentendrei házi gyermekorvosi rendelőt. A KEHOP pályázat keretében három épület – két iskola és a rendelőintézet – energetikai korszerűsítése valósulhatott meg. Tovább »


KÉPGALÉRIA