2024. március 7., 17:42

A V8 Uszoda és Szabadidőközpont wellness részlege nőnap alkalmából a hölgyeket kedvezményes belépővel várja, a tavaszi szünet ideje alatt pedig meghosszabbított nyitvatartással fogadja a gyermekeket és a családokat.

V8 a hölgyekért

Az első emeleti wellness március 8-án, pénteken 14:00 és 17:30 között kedvezményes, 1050 Ft-os belépővel  várja a hölgyeket a bio-, finn-, infraszauna, a sószoba, valamint a jégbarlang, illetve az élménymedence és a pezsgőfürdő kényeztető élményével.
(A wellness részleg befogadóképessége – egészségügyi és higiéniai okok miatt – maximum 50 fő. )

Meghosszabbított nyitvatartás a tavaszi szünetben

Az uszoda wellness részlege a tavaszi szünet alatt, március 28. és április 7. között a hétvégi nyitvatartás szerint – 10 és 21:30 óra között – fogadja vendégeit, a 14 éven aluliak 16 óráig élvezhetik a wellness szolgáltatásait.

A szokásos nyitvatartási rend szerint a V8 wellness csak hétvégén – Családi wellness keretében – fogadja a 14 éven aluliakat, de a tavaszi szünetben hétköznapokon 10 órától 16 óráig a gyerekek is igénybe vehetik a wellness szolgáltatásait. A hét éven aluli gyermekek csak felnőtt kíséretével látogathatják az uszodát.

A wellness belépők érvényesek az uszoda látogatására is.