2018. október 1., 20:12
Felhívjuk az Olvasó figyelmét, hogy ez a cikk több, mint 6 éve jelent meg, ezért elavult információkat tartalmazhat.

A következő utcafórum 2018. október 8-án hétfőn 17:00 órai kezdettel lesz Pismányban, a Barackos úti alsó buszfordulónál. Szeretettel várja a lakókat a polgármester és a körzet önkormányzati képviselője a 19 óráig tartó találkozóra, melybe a később érkezők is zavartalanul bekapcsolódhatnak.

2018-ban áprilistól októberig húsz alkalomból álló konzultációsorozattal folytatódnak az utcafórumok. A 2015-ben elkezdett Párbeszéd Szentendréért sorozat tavaly a Párbeszéd a városrészekért  konzultációsorozattal folytatódott. Célja, hogy a város vezetői feltérképezzék a városrészek sajátos igényeit annak érdekében, hogy a lehetséges fejlesztésekből a területenként legfontosabbnak tartott beruházások valósuljanak meg. Idén a húsz alkalomból álló fórumsorozat 2018. április 23-án kezdődött és – egy kéthónapos nyári szünet után  – október 15-ig tart.

A városrészekben megszervezett fórumokon Verseghi-Nagy Miklós polgármester, valamint a körzet önkormányzati képviselője és más városvezetők a lakókkal személyesen, kötetlen formában beszélgetnek arról, hogy milyen fejlesztési igényeik vannak, milyen problémákkal küzdenek területükön.

Szeretettel várja a lakókat a polgármester és a körzet önkormányzati képviselője a 17-től 19 óráig tartó találkozókra, melyekbe a később érkezők is zavartalanul bekapcsolódhatnak.

 

Az utcafórumok időpontjai és helyszínei:

  • október 8. hétfő 17:00: Pismány – Barackos út, alsó buszforduló
  • október 10. szerda 17:00: Petyina-Tyúkosdűlő környéke – Barackvirág u.-Bérc utca kereszteződése
  • október 15. hétfő 17:00: Északi-Belváros, Pismány-csúcs, Pap-sziget környéke – Czóbel park