2021. szeptember 24., 14:02
Felhívjuk az Olvasó figyelmét, hogy ez a cikk több, mint 2 éve jelent meg, ezért elavult információkat tartalmazhat.

A gépjárművel történő várakozást tiltó, szaggatott vonallal körülhatárolt sárga színű útburkolati jeleket festenek fel a Városi Szolgáltató NZrt. munkatársai szeptember 29-én a Hamvas Béla utcában, valamint a Pannónia és Telep utcai csomópontban. A munka elvégzésének idejére 3-4 órára ideiglenesen lezárják a területet.

A Hamvas Béla utcában a szemétszállítás területének biztosítása érdekében festik fel az útburkolati jeleket, ezért szeptember 29-én, 8 és 12 óra között a Hamvas Béla utca 2-18. számú ház előtti parkoló nem lesz használható. Az ideiglenesen lezárt területre behajtani, a területen parkolni nem lehet.  A Városi Szolgáltató NZrt. kéri, hogy a parkolóból az autókat szeptember 29-én, reggel 8 óráig vigyék el. A munka megkezdése után a parkolóban maradt autókat csak a munka befejezése, 12 óra után tudják elvinni a tulajdonosok.

A Pannónia és Telep utcai csomópontban a balesetmentes közlekedés érdekében történik az útburkolati jelek felfestése szeptember 29-én, 11 és 14 óra között. A Telep utca mindkét végén behajtani tilos, a Pannónia utca elején pedig zsákutcára figyelmeztető közúti jelzőtáblát helyeznek ki a munka elvégzésének idejére.

Megértésüket és türelmüket előre is köszönjük!

A Hamvas Béla utcai útburkolati jelek

A Pannónia és a Telep utca csomóponti útburkolati jelek

foto: maxroad.hu