2022. augusztus 19., 13:15
Felhívjuk az Olvasó figyelmét, hogy ez a cikk több, mint 2 éve jelent meg, ezért elavult információkat tartalmazhat.
Augusztus 22-től a Strabag Általános Építő Kft. a Szentlászlói úton a Mária utcánál kezdi a munkák következő szakaszát, ami a forgalmi rend ideiglenes változásával fog járni. A Deponátor Kft. a Pásztor és Líra utcasaroktól a Szentlászlói út felé haladva megkezdi a szegélyépítést. A balesetek elkerülése érdekében a munkák ideje alatt fokozott figyelmet kérnek az arra közlekedőktől.

A Strabag Általános Építő Kft. a Szentlászlói úton a Mária utcai csomópontnál – a csapadékvíz-elvezető csatlakozó pontjánál, az úgynevezett befogadónál – kezdi a munkát a jelenlegi forgalmi rend átalakításával, az építőanyagok, gépek, eszközök telepítésével. Először a gyalogos átkelőhelynél és a támfalnál a vízelvezető árkot fogják újjáépíteni. Ennek a szakasznak a kiépítése várhatóan egy hónapot vesz majd igénybe. Az ideiglenes közúti és gyalogosforgalmat a kivitelező egyik munkatársa fogja irányítani forgalomirányító lámpa kezelésével.

A Deponátor Kft. a Kút utcában már több szakaszon felújította, illetve kiépítette a csapadékvíz-elvezetőt, de itt is folyik tovább a munka. Ezzel párhuzamosan megkezdik a szegélyépítést a Pásztor és Líra utcasaroktól a Szentlászlói út felé haladva. A kivitelező a munkakezdés előtt két nappal értesíti az ingatlantulajdonosokat.

A kivitelezők a megértésüket és türelmüket kérik.

Csapadékvíz-elvezetés kiépítése a Forgách utca és a Mária utcai befogadó között a Szentlászlói út mentén | Építés alatti ideiglenes forgalomkorlátozási terv

forrás: STRABAG Általános Építő Kft. ideiglenes forgalomkorlátozási terv

Az építkezés ideje alatt az alábbi elérhetőségeken tudnak bejelentést tenni, információt kérni:

    • a DEPONÁTOR Kft. kivitelező építésvezetőjénél, Schurina Tamásnál a 06-30-274-0859
    • vagy keressék Pilis Dániel alpolgármestert, Izbég önkormányzati képviselőjét, a  06-70-295-3414 telefonszámon