2013. január 21., 13:15
Felhívjuk az Olvasó figyelmét, hogy ez a cikk több, mint 11 éve jelent meg, ezért elavult információkat tartalmazhat.

USZT_logo_cmyk

A szentendrei székhelyű Car Contact Kft. 20 millió forint vissza nem térítendő támogatást nyert az Új Széchenyi Terv „Telephelyfejlesztés” című pályázati kiírásán 2012 januárjában új pomázi autójavító műhelyének felépítéséhez. Az 56 millió forintot meghaladó összköltségű beruházás jelentősen javítja a vállalkozás versenyképességét.

A Car Contact Kft. 2001-ben alakult Szentendrén, ahol egy bérelt csarnokban végezte gépjárműjavító tevékenységét a kezdetektől fogva – márkafüggetlen autószervizként  Az elégedett ügyfeleknek köszönhetően a Car Contact Kft. forgalma oly mértékben megnövekedett, hogy a bérelt szerelőcsarnok már kicsinek bizonyult az ügyfelek magas színvonalú, hatékony kiszolgálásához, ezért a Társaság vezetése úgy határozott, hogy új telephelyre költözik.

Pomáz határában, barnamezős területen sikerült megfelelő helyszínt találni az új javítóműhely számára. A telekingatlant a Társaság saját forrásokból megvásárolta, az épület felépítésének támogatására pedig pályázatot nyújtott be 2011 szeptemberében, melyen 20 millió Ft vissza nem térítendő támogatást nyert el az 56 millió Ft-os beruházás megvalósításához. A beruházással öt új munkahelyet teremt a cég.

A beruházás célja, hogy a megnövekedett ügyfél forgalmat gyorsan, hatékonyan ki tudja szolgálni a Társaság. A tágas és korszerű javítóműhely mellett, európai színvonalú ügyfélváró, munkafelvételi pult, ügyfélmosdó, tárgyalóhelyiség, irodák, raktár, szociális blokk és ügyfélparkoló kerül kialakításra.

A projektről és a Cégről további információk találhatók a Társaság honlapján: www.carcontact.hu