2023. november 16., 17:42

A Városi Szolgáltató Nonprofit Zrt. idén ősszel is gőzerővel, folyamatosan végzi a város nagytakarítását, e mellett – a lakossági igényekhez igazodva – meghosszabbított időtartamú zöldhulladék-begyűjtéssel és az ingyenes, házhoz menő ágdarálási szolgáltatás bevezetésével tartva tisztán Szentendrét.

Az ősz folyamán a VSz munkatársai lemosták a hidakat, a buszvárók épületeit, eltávolították az útszegély mellé lerakódott hordalékot, megtisztították a HÉV-állomáshoz vezető aluljárót.

A város zöldfelületein, járdáin, valamint a Bükkös parton és a Duna korzón a lombgyűjtés folyamatos, csakúgy, mint a szelektív hulladékgyűjtő szigetek környezetének tisztán tartása.

A szolgáltató felhívja a tisztelt lakosság figyelmét, hogy a tavalyi évhez hasonlóan meghosszabbította az őszi zöldhulladékgyűjtési programját, amelyről hamarosan a vszzrt.hu honlapján tájékozódhatnak.

Mindazoknál, akik november 15-ig előzetesen kérték a házhoz menő ágdarálást, a VSz munkatársai december 15-ig bezárólag elvégzik az elszállítással is járó ingyenes szolgáltatást.

Köszönjük, hogy segít megőrizni Szentendre tisztaságát!

(Borítóképünk 2023 tavaszán készült, a Kálvária úton. Fotó: Bellai László /Szentendre.hu)