2020. november 3., 10:28
Felhívjuk az Olvasó figyelmét, hogy ez a cikk több, mint 4 éve jelent meg, ezért elavult információkat tartalmazhat.

Az egészségmegőrzést, az egészséges életmód kialakítását elősegítő programjai keretében a Szentendre és Vidéke Praxisközösség 4 km-es túrát szervez november 7-én „Tájtörténeti kalandozás Pilisszentlászlón” címmel.

A túra során a résztvevők a középkori kolostor természetközeli mindennapjait ismerhetik meg.

A túra 4 km-es könnyű séta. Találkozó: 2020.11.07. szombaton, 10.45 órakor Pilisszentlászlón a Polgármesteri Hivatal előtt, visszaérkezés: kb. 13.15, Túravezető: Hernádi Krisztina Nóra

A találkozó helyszínének megközelítése: autóval vagy menetrend szerinti busszal. Aki autóval érkezik, a focipályánál kényelmesen tud parkolni, innen 10 perc séta a túra kiindulópontja. Busszal: Szentendre felől a 870-es menetrend szerinti járat 10.35-re érkezik a Pilisszentlászló Községháza megállóhoz.

A túrát a járványügyi szabályok betartásával szervezik meg: kellő távolságtartással és maszkban. A szervezők kérik, hogy csak egészségesen jöjjenek a túrára, és viseljen mindenki arcmaszkot!

A program ingyenes, de regisztrációhoz kötött. A regisztrációt e-mailben visszaigazolják.
REGISZTRÁCIÓ >>

Ha az időjárás közbeszól, a túra elmarad, csendes esőben még nem. A programváltozásról a Praxiskközösség facebook oldalán tájékoztatnak , illetve a megadott e-mail címen, telefonon értesítik a regisztráltakat.

fotó: szentlaszlooroksege.blog.hu