2018. október 27., 11:51
Felhívjuk az Olvasó figyelmét, hogy ez a cikk több, mint 6 éve jelent meg, ezért elavult információkat tartalmazhat.

A Városi Szolgáltató NZRt. a korábbi gyakorlat szerint idén is szervez házhoz menő lomtalanítást lakossági előfizetők részére. Az évi egy alkalommal megrendezett akció keretében a családi házas partnereknél az ingatlan elé készített, a háztartásban feleslegessé vált lomokat gyűjti össze és szállítja el a társaság. A szállítási igényt az ügyfélszolgálatnál, október végéig lehet jelezni.

 

HÁZHOZ MENŐ LOMTALANÍTÁSI TÁJÉKOZTATÓ

 

A Városi Szolgáltató NZRt. a korábbi gyakorlathoz hasonlóan idén is a lakossági előfizetők részére évente egy alkalommal házhoz menő lomtalanítást szervezett. Társaságunk a lomtalanítás alkalmával a családiházas partnereinknél az ingatlan elé kikészített, háztartásban feleslegessé vált lomhulladékokat gyűjti össze és szállítja el. Szállítási igényüket Ügyfélszolgálatunkon jelezhetik, személyesen Szentendre, Duna korzó 25. szám alatt, telefonon a 06-26-300-407-es telefonszámon, vagy elektronikusan a ügyfelszolgalat@szentendre.hu email címen

2018 október 31-ig,

 

melyek várhatóan 2018 november 15-ig teljesítésre kerülnek. Az ezt követően beérkező megkereséseket ügyfélszolgálatunk már csak a jövőévre tudja ütemezni.

 

A lomok kihelyezésének módja:

 

Kérjük, hogy a lomokat a lakóháza előtti, járműveinkkel jól megközelíthető közterületre helyezzék ki, aminek mennyisége maximálisan 2 m3 lehet. Kérjük, hogy a kihelyezett hulladék ne akadályozza a gyalogos- és gépjárműforgalmat.  Az esetleges többletmennyiséget munkatársaink fényképfelvétellel igazoltan továbbítják a városi Közterület Felügyelet felé. A limit mennyiség felett otthagyott hulladék eltakarítása a megrendelő feladata, ennek elmaradása szabálysértési eljárást vonhat maga után. Az apróbb, kisméretű hulladékot bekötözött zsákokban kell kihelyezni.

 

Kérjük, hogy ne helyezzenek ki:

 

 • a háztartásokban naponta képződő kommunális hulladékot
  • ipari, mezőgazd.-i, szolgáltatatási tevékenység következtében keletkező hulladékot
  • veszélyes hulladékot (festékmaradék, elektromos készülék, olaj, fénycső, akkumulátor, stb.)
  • építési, bontási törmeléket (sitt), ide értve az ablaküveget is
  • zöldhulladékot (ág, nyesedék, lomb, fű)
  • szénport, hamut, földet
  • elkülönítetten gyűjtött üveg, papír, műanyag és fém hulladékot
  • gumiabroncsot, gépjárműroncsot és egyéb járműalkatrészeket

 

A lomok elszállítása:

 

Az elszállítás gyűjtőjárattal, nap közben, több helyszínen, folyamatosan történik. Ennek ellenére a begyűjtés szervezése miatt kérjük, hogy legkésőbb reggel 6 óráig készítse ki az előzőekben jelzett információk szerint a lom hulladékot. Köszönjük, hogy ezzel is segíti a zökkenőmentes szolgáltatást és a környezettudatos szemlélet terjedését!

 

 

FŐVÁROSI KÖZTERÜLET-FENNTARTÓ NZRT.

VÁROSI SZOLGÁLTATÓ NZRT.